Georginina poduka

Ronaldova zaručnica objavila video na koji je i on sam reagirao, a neki su priznali da je teško usredotočiti se

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez često pokazuje pratiteljima kako vježba, ponekad i sa zaručnikom Cristianom Ronaldom.

Georgina Rodriguez (26), atraktivna zaručnica Cristiana Ronalda (35), otkrila je obožavateljima kako izgledaju njezini treninzi i u kratko vrijeme prikupila više od milijun lajkova. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

"Ljepota je sporazum između sadržaja i forme", istaknula je Georgina i pokazala vježbe koje koristi za učvršćivanje svoje bujne stražnjice i nogu. Zaručnica slavnog nogometaša trening je odradila u usklađenim tajicama i sportskom topiću sa zmijskim uzorkom. 

"Kraljice, prekrasna si", "Goriš", "Kakvo tijelo", "Tako lijepa", "Jako dobro", "Teško se usredotočiti na vježbe uz takav pogled", napisali su Georginini obožavatelji na Instagramu. No prvi komentar napisao je njezin zaručnik, slavni nogometaš koji joj je poslao pusu. Georginu na Instagramu prati 17,7 milijuna ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La belleza es el acuerdo entre el contenido y la forma. @aloyoga 👗 #workout #fitness

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Inače, Cristiano odnedavno sa zaručnicom i djecom boravi u luksuznoj vili na otoku Madeiri. Par se smjestio u kuću blizu mirnog ribarskog sela, a njezin tjedni najam iznosi 3500 funti (oko 30.000 kuna). 

Skupocjena vila ima bazen, prostoriju s igračkama, šest spavaćih soba od kojih svaka ima svoju kupaonicu, privatnu teretanu i dvije kuhinje. U kući se također nalaze velika dnevna soba, blagovaonica, a s vanjske strane ima i roštilj.

Uz vilu dolazi i veliko parkiralište. Nedavno su se i Ronaldo i Georgina pohvalili kako trče na uzbrdici pokraj kuće. "Moja predivna partnerica za vježbanje", pohvalio se nogometaš zaručnicom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene