što je pošlo po zlu?

Ronaldova Georgina objavila još jednu seksi fotku u nizu, ali svi pričaju samo o njezinom stopalu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez je, prema mišljenju mnogih pratitelja, pretjerala s fotošopom fotografije.

Georgina Rodriguez (26) pohvalila se novim modnim snimanjem i pozirala tijekom priprema, a vjerojatno nije ni zamišljala da će nešto potpuno drugo zaokupiti njezine pratitelje na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Naime, zaručnica Cristiana Ronalda (33) objavila je fotografiju kako sjedi u bikiniju dok ju vizažist šminka. "Radni dan", napisala je Georgina. 

No ni njezin bujni dekolte ni preplanulo tijelo u seksi badiću nisu privukli toliko pozornosti koliko njezino lijevo stopalo. Postalo je glavna tema među njezinih 21 milijuna pratitelja, a mnogi su joj se narugali i rekli da je to rezultat Georgininih uređivanja fotografija jer stopalo izgleda jako izduženo i veliko. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Work day 👙 @prettylittlething

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

"Koji broj nosiš na lijevom stopalu? 48?", "A to divovsko stopalo? Previše fotošopa?", "Pogledaj to stopalo", "Sljedeći put manje uređivanja", "Što je pošlo po zlu s lijevom nogom?", komentirali su pratitelji i mnogi se nasmijali tom gafu. 

No Georgina je svejedno dobila brojne komplimente da je predivna i slično, a i više od dva milijuna lajkova na fotografiju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene