kakva idila!

Ronaldova Georgina objavila video u kojem ona nije zvijezda, prizor koji je podijelila topi srca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez objavila je snimku njihove djece kako se zabavljaju u stanu u Torinu i prikupila više od četiri milijuna lajkova.

Georgina Rodriguez (27) često dijeli golišave fotografije na Instagramu, a ponekad pokaže djeliće obiteljskog života s Christianom Ronaldom (36) i djecom. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

"Ponosni tata. Najbolji strijelac ikad. Volimo te, Cristiano", napisala je Georgina. Nogometaševa zaručnica je objavila crnobijeli video na kojem se vidi kako plešu njena i Ronaldova kćerkica Alana (3) te njegovi blizanci, sin Mateo i Eva (3). 

Djeca su zaplesala na pjesmu "Ma'G" kolumbijskog reggaeton pjevača J Balvina dok je ponosni Cristiano to promatrao s kauča u društvu starijeg sina Cristiana Ronalda Juniora (10). Video je prikupio više od četiri milijuna lajkova, a među prvima ga je komentirao Ronaldo koji je stavio tek emotikon srca i ruku prekriženih za molitvu što se svidjelo oko 11.000 ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Snimku je komentirao i pjevač J Balvin samo s emotikonom srca. "Dragocjena obitelj", "Divan video", "Tako slatko", napisali su Georginini pratitelji. 

Osim preslatkog prizora dječjeg plesa, mnogima je privukao pažnju i raskošan dom Cristiana i njegove zaručnice u Torinu. Iza velikog televizijskog ekrana u stanu se pruža divan pogled na talijanski grad.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) +3 Margot Robbie (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad se jedna od najljepših plavuša pretvori u crnku, na sreću, promjena je samo privremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene