Opa!

Osvanule seksi scene zaručnice Beckhamova sina, svi se pitaju što će dragi reći kad vidi škakljive fotografije s drugim!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicola Peltz, koja je zaručena za Brooklyna Beckhama, odigrala je jednu od glavnih uloga u filmu "The Obituary of Thunde Johnson".

Nicola Peltz (26) često privlači pozornost seksi fotografijama sa zaručnikom Brooklynom Beckhamom (22), no ovog puta su za to zaslužne škakljive scene iz njezina novog filma. 

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Naime, krajem prošlog mjeseca u američka kina izašla je drama "The Obituary of Tunde Johnson", u kojoj Nicola tumači Marley Meyers. Film prati Tundea Johnsona, afroameričkog homoseksualca koji neprestano proživljava dan u kojem ga je ubio rasistički nastrojen policajac. 

Steven Silver utjelovio je Johnsona, a Nicola je odigrala njegovu prijateljicu Marley. Oboje su u vezi sa Sorenom O'Connorom, kojeg tumači Spencer Neville, no nisu toga svjesni. 

Peltz je u filmu snimila škakljive scene s Nevilleom, a svojedobno je ispričala da je uživala na snimanju zbog zanimljivog scenarija.

"Mislim da trebaš biti precizan jer svaka sitnica može dovesti do nečeg drugog jer ipak se radi o vremenskoj petlji. Bilo je zabavno imati taj izazov unutar scenarija. To je poput glumačke vježbe koju moraš odraditi na mnogo različitih načina i nevjerojatno je", ispričala je. 

Glumica je prije nekoliko dana čestitala svom zaručniku Brooklynu 22. rođendan na Instagramu.

"Ti si tako nevjerojatno osoba i tvoje srce je čisto zlato. Volim te jako puno, Brooklyne", napisala je uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. 

Inače, Nicola i najstariji sin Victorije i Davida Beckhama zaručili su se prošle godine nakon devet mjeseci veze, a vjenčanje su odgodili za 2022. godinu kako ne bi morali smanjivati broj uzvanika zbog pandemije koronavirusa.

Nicolin otac, 78-godišnji milijarder Nelson Peltz navodno je već platio dio troškova vjenčanja, no svoj doprinos žele dati i Brooklynovi roditelji, odnosno Victoria i David Beckham. Zamišljeno je da se ceremonije održe u Velikoj Britaniji i na Floridi, no do velikog dana svi će se ipak morati još malo strpiti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene