Sedam godina starija

OSNIVAČ SNAPCHATA ZAPROSIO MIRANDU! Ljubavna bajka mladog milijardera!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Evan Spiegel zaprosio je Mirandu Kerr nakon godinu dana veze. Prije njega, Miranda je bila udana za glumca Orlanda Blooma, s kojim ima i sina.

Svijet luduje! Naime, anđelica Victoria's Secreta pristala je udati se za Evana Spiegela, osnivača Snapchata. Evan i Miranda u vezi su godinu dana, a prvi put sreli su se na večeri modne kuće Louis Vuitton u New Yorku 2014. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Pozvala i bivšeg Tajna svadba: Miranda Kerr udala se za mladog milijardera!

Da su u vezi, objavili su u lipnju prošle godine. Mladi milijarder jedan je od najmlađih najbogatijih ljudi na svijetu, a koji je svoje bogatstvo stvorio sam. Da su zaručeni, objavila je lijepa Miranda na Snapchatu i Instagramu. Objavila je fotografiju prstena i otkrila: 'Rekla sam da'! Sretnu vijest medijima je potvrdio i Evanov glasnogovornik, koji je otkrio da su Miranda i Spiegel presretni.

Mladi Spiegel osnovao je Snapchat dok je bio student, a danas je težak više od 2 milijarde dolara. Miranda je od njega starija sedam godina, a zaljubili su se na prvi pogled. Ipak, manekenka je otkrila da su prvo vrijeme bili samo prijatelji.

Prije njega, bila je u braku s Orlandom Bloomom, s kojim ima petogodišnjeg sina Flynna. S njenim odabirom partnera slaže se u Orlando, a svi zajedno funkcioniraju sjajno. Da njihova ljubav nije stvar interesa govori i činjenica da je Miranda samo prošle godine zaradila 5,5 milijuna dolara te tako postala šesti najplaćeniji model na svijetu.

 

I said yes!!!

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene