velika tragedija

Manekenka poginula u padu aviona? Vlasti ju nemaju na popisu preživjelih, a njen prijatelj tvrdi da je živa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zara Abid se, prema pisanju tamošnjih medija, vraćala s ujakovog sprovoda.

Poznata manekenka Zara Abid (28) bila je među 107 putnika aviokompanije Pakistan International Airlinesa koji se srušio u najvećem pakistanskom gradu Karachiju koji je letio iz Lahorea. 

Pogledaj i ovo showbuzz Skandal u Britaniji VIDEO Zbog tragedije u Alpama film uznemirio javnost

Tamošnji The Express Tribune tvrdi da je Zara zaista bila na tom letu i kako je nema na dosadašnjoj listi preživjelih. "Na popisu preživjelih nalaze se tri osobe", rekla je glasnogovornica Ministarstva zdravstva Meeran Yousuf za Tribune. 

"Prvi je direktor banke Punjab, drugi je muškarac po imenu Zubair koji se nalazi na liječenju u civilnoj bolnici Karachi, a treća je žena po imenu Tahira koja je trenutno hospitalizirana u CMH-u", otkrila je Yousuf. Glasnogovornik kompanije je rekao da je pilot prije pada aviona rekao da ima tehničkih problema. 

Mnogi se opraštaju od manekenke na društvenim mrežama dok se puno njih nada da će njezino ime ipak biti na novom popisu preživjelih. Na to je utjecala i objava njezinog bliskog prijatelja Ikrama Gohara koju je prenio Aaj News

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~ who is missing trips to the beach? 🙋🏽‍♀️ #ZaraAbid

A post shared by Zara Abid (@zaraabidofficial) on

"Zara je živa, s nama je. Molite za nju", napisao je na Instagram storyju. Frizer i vizažist je tako objavio informaciju drugačiju od vlasti. Prema pisanju pakistanskih medija Zara se vraćala s ujakovog sprovoda. 

Zara se pojavila na naslovnicama brojnih magazina i surađivala s poznatim brendovima. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams Fotosop (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +7 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity Nesavršenosti ovih ljepotica fotošop u stvarnosti ne može sakriti, ali kad se opuste, potpuno zaborave na svoje male mane

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene