urnebesna trilogija

U svakom nastavku hit-franšize pojavljuju se likovi svinje i egzotične životinje, a glavni glumac bio je u problemu jer je smršavio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Mamurluk 3", koji večeras možete pogledati na programu Nove TV, posljednji je dio popularne franšize, a glavni glumci uvjetovali su da ne bude četvrtog nastavka.

Komedija "Mamurluk 3" kraj je priče o urnebesnim dogodovštinama prijatelja koje su započele odlaskom u Las Vegas na momačku večer, a oni se u ovom nastavku ponovno nalaze u tom gradu zabave. 

Pogledaj i ovo Bradley Cooper - 2 samo je ona konstanta Bradley Cooper ne odvaja se od jedine žene koju stavlja ispred svih drugih, a ovim potezom još je jednom dao do znanja tko mu je prioritet

U filmu iz 2013. glume već poznata lica Ed Helms, Zach Galifianakis i Ken Jeong te najslavniji među njima, Bradley Cooper. Edu, Zachu i Bradleyju plaćeno je 15 milijuna dolara za treći dio popularnog serijala, no pritom su uvjetovali da bude zadnji i da ih se ne pokušava nagovoriti na četvrti nastavak. 

Svojoj ulozi vratio se i Grant Holmquist, koji je utjelovio bebu u prvom filmu iz 2009. Ovog puta tumačio je Tylera, odnosno Carlosa koji je tek prohodao. 

Tijekom 2012. glumac Galifianakis, koji tumači Alana, izgubio je puno na težini. Toliko je kilograma skinuo da je morao nositi protetski trbuh na setu. 

Jeong, koji je utjelovio Chowa, pojavio se u sva tri nastavka, iako je prvo trebao biti samo u prvom. Zach je potaknuo producente da ga stave u cijeli serijal. Jeong je sam izabrao biti gol u posljednjem dijelu trilogije, rekao je da se ne boji nakon što se skinuo u prvom nastavku. 

Ulogu Marshalla dobio je John Goodman, no prije njega iz produkcijske kuće razmatrali su Seana Penna i Roberta Downeyja Jr.-a. 

U svakom nastavku serijala pojavljuje se egzotična životinja zbog lika Alana. U prvom je tigar čiji je vlasnik Mike Tyson, u drugom je majmun diler, a u trećem žirafa koja doživi strašnu nesreću.

Također, u cijeloj trilogiji mogu se vidjeti svinje. U "Mamurluku" iz 2009. Phil, Alan i Stu probude se u uništenom hotelskom apartmanu i u kupki je svinja na napuhavanje. U drugom dijelu zalete se u tu životinju dok visi na štandu i Stu je prekriven njome, a u posljednjem nastavku nasilnici nose maske sa svinjskim likom. 

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +1 Prijatelji (Foto: IMDB) Celebrity Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene