stradao u prometnoj nesreći

Akcijski triler bio je posljednji film glumca koji je tragično poginuo, snimio je sve scene prije smrti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Triler "Brick Mansions", koji večeras možete pogledati u 20:20 na Novoj TV, zadnji je film Paula Walkera, a izašao je u kina nekoliko mjeseci nakon njegove smrti.

Akcijski triler "Brick Mansions" ("Okrug 13: Palače od cigle) posljednji je film u kojem je pokojni Paul Walker odigrao svoju ulogu do kraja prije nego je poginuo u prometnoj nesreći. 

Pogledaj i ovo Meadow Walker Je li moguće? Kći tragično preminulog glumca tvrdi da i danas komunicira s njim, pojasnila je i kako!

Radnja se vrti oko četvrti Brick Mansions koja je nazvana po napuštenim zgradama od crvene opeke, a u njoj nitko ne poštuje zakone. Tu upravljaju bande i ni policija se ne usudi zalaziti u taj kvart. Gradonačelnik sazna da se tamo nalazi oteta sugrađnka i traži najboljeg policajca Damiena Colliera da ju spasi, a on se zbog toga udružuje s bivšim zatvorenikom Linom Duppreom. 

Paul Walker je utjelovio Colliera dok David Belle igra Dupprea. Inače, triler "Brick Mansions" je remake francuskog filma "District B13" u kojem također igra Belle i tp istu ulogu kao u američkoj verziji. 

Walkeru, koji je poginuo u 40 godini života u prometnoj nesreći 30. studenog 2013., ovo je bio posljednji film koji je u potpunosti snimio prije smrti. Izašao je u kina 25. travnja 2014. u Americi. 

Naime, Paul je bio dio glumačke postave "Brzi i žestoki 7", kao i prijašnjih nastavaka, no preminuo je dok je trajalo snimanje. Zato su ga zamijenili njegova braća Cody i Caleb te glumac John Brotherton. Uz pomoć CGI tehnologije je Paulovo lice mapirano na njihovo.

Zanimljivo je da je radnja "Brick Mansionsa" smještena u budućnost i odvija se 2018. Inače, Paul je i ranije odigrao ulogu policajca na tajnom zadatku i to u dva filma, u "Running Scared" ii u "Brzim i žestokima". 

 

 


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene