Može li luđe?

Lude i pomalo bizarne stvari koje poznati posjeduju ili izjavljuju: ''Ne mogu sama maknuti poklopac s kave''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian ne može skinuti poklopac s kave jer joj to zvuči poput grebanja noktima po školskoj ploči. George Lucas je kupio vatrogasna kola i ima zaposlenih 14 vatrogasaca.

Zvijezde često imaju neobična uvjerenja i vole imati ekstravagantne stvari, a neke stvari koje saznajemo o njima su zaista bizarne. 

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Megan Fox, koja je trenutno u fokusu zbog razvoda od Briana Austina Greena, svojedobno je rekla kako vjeruje da su vilenjaci stvarni. "Vjerujem u sve irske mitove, pa i vilenjake. Vjerujem da su ove stvari došle od nekud, a to nije ljudska mašta", ispričala je glumica. 

Kim Kardashian je začudila izjavom u kojoj je priznala koliko je neobična, a neki su komentirali i da je lijena. "Mrzim poklopce na kavama za van. Uvijek mi ih netko drugi mora maknuti jer me grozi taj zvuk micanja. Zvuči mi poput škripanja nokti po školskoj ploči", objasnila je reality zvijezda. 

Bivša filmska zvijezda Alicia Silverstone je zgrozila dio javnosti kada je objavila video u kojem je hranila svog sina Beara (9). Naime, ona mu je davala hranu koju je prožvakala kao što to rade ptice. U njezinu obranu, neki tvrde da je to dobro za djecu i poboljšava njihov imunitet. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sushi 🍣 and Sakè 🍶

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Umirovljeni boksač Mike Tyson nekad se voli počastiti zaista skupocjenim stvarima. Mike si je, prema pisanju stranih medija, kupio kadu za 2.2 milijuna dolara od 24-karatnog zlata za vilu u Ohiju. 

Lady Gaga se boji duhova, a prilično je uvjerena da ju proganja jedan imena Ryan. Pjevačica je zbog toga kupila elektromagnetski uređaj 50.000 dolara koji detektira poltergeiste, odnosno paranormalne fenomene koji se iskazuju kao fizička manifestacija psihičkog uzroka.

Slavni redatelj George Lucas, koji je za hit franšizu "Zvjezdani ratovi", pobrinuo se da bude potpuno spreman ako dođe do požara. Naime, on ima vlastita vatrogasna kola i 14 vatrogasa zaposlena na puno radno vrijeme. Inače, njegova imovina se procjenjuje na 5,4 milijarde dolara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be yourself, but wear a mask! I believe in being kind to yourself, the community, and the planet. I challenge my awesome friends to show off their mask game! ❤️ @barackobama @michelleobama @oprah @arianagrande @itstonybennett #KindlyMask cc: @momgerm

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Nicolas Cage poznat je po bizarnim kupovinama među kojima je grobnica u obliku piramide i razne dinosaurove kosti. Glumac je svojedobno kupio hobotnicu za 150.000 dolara, ali ni to mu nije bilo dovoljno neobično, pa je nabavio i dvije kraljevske albino kobre kao ljubimce. Naravno, pobrinuo se da one ne budu kobne za njegov život zbog otrova koji sadrže i kupio je i protuotrov. Ipak, na kraju je odustao od njih i poklonio ih zoološkom vrtu. 

Mnoge zvijezde znaju koliko su određeni dijelovi tijela važni za njihovu karijeru i zato su se pobrinule da ne dođe do nepredviđenih razvoja situacija. Naime, Rihanna je osigurala obje noge na milijun dolara, a Julia Roberts je navodno to učinila sa svojim osmijehom po kojem je poznata. On je osiguran, kako pišu američki mediji, na 30 milijuna dolara. Pjevačica Dolly Parton je osigurala grudi na 600.000 dolara dok je njena kolegica Kylie Minogue to napravila sa stražnjicom za 5 milijuna dolara. 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene