Zapalila Instagram

Žanamari pozirala u grudnjaku i otkrila omiljeno mjesto u kući: "Nema veze ako dobijete nekoliko kilograma"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić oduševila je seksepilnim izdanjem iz kućne izolacije.

Pjevačica Žanamari Perčić svojim je obožavateljima odlučila otkriti kako provodi dio vremena u izolaciji i pritom priznati kako ovih dana uživa u hrani više nego obično.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

38-godišnja Žanamari je tako razveselila fanove, naročito muški dio, fotografijom na kojoj pozira u crnom čipkastom grudnjaku i crnim tajicama.

"Mislim da trebam još jedan frižider. Moja omiljena točka u kući u posljednje vrijeme. Jedite zdravo za jačanje vašeg imunološkog sustava, ali i prepustite se svojoj hrani za dušu i ovih dana. Nema veze, ako dobijete nekoliko kilograma, samo spasite razum. Zaključavanje je okrutno na psihu, ali moramo to nekako iskoristiti u svoju korist, rasti, stvarati, brinuti se o sebi i svojim najmilijima, promišljati i ponovno otkrivati ​​sebe", zaključila je Žanamari.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Ovakvo seksepilno izdanje oduševilo je njezine pratitelje koji ju nisu mogli prestatit obasipati komplimentima.

"Izgledaš tako divno", "Ti si život", "Zaljubljen sam u tebe", "Haha, poznat mi je taj osjećaj", "Savršena si", "I onda neka netko još sumnja da ljubav ide kroz želudac", "Imaš prekrasno tijelo", stoji u komentarima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan (FOTO: Instagram) Renata Lovrinčević Buljan (FOTO: Instagram) Renata Lovrinčević Buljan (Foto: Instagram) +0 Renata Lovrinčević-Buljan inMagazin Poznata Splićanka i bivša Miss Universe otkriva kako kvalitetno vježbati u kućnoj izolaciji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene