Oduzima dah

Instagram u transu: U minijaturnoj haljini otkrila dekolte i vitke noge pa priznala za čim čezne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić podijelila je na Instagramu fotografiju kojom je oduševila svoje obožavatelje i prikupila brojne komplimente.

Pjevačica Žanamari Perčić prisjetila se na društvenim mrežama nekih vremena prije pojave koronavirusa i s obožavateljima podijeliti neke dosad neviđene fotografije, koje pršte njezinim seksepilom, a uz to je  i priznala što joj ovih dana itekako fali.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

"Ništa... Vadim fotke i čeznem za izlaskom. A vi kako ste?", napisala je Žanamari uz fotografiju na kojoj pozira odjevena u minijaturnu crnu haljinu u kojoj je naglasila bujni dekolte i vitke noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

"Predobraaaa", "Izgledaš superseksi u ovoj kombinaciji", "Oduzimaš dah", "Savršena fotografija, čuvaj se", "Hvala ti Žanamari, trebao sam ovakvu vibru danas", "Predivan pogled", "Obožavam te", neki su od komplimenata koje je dobila.

Žanamari je nedavno fanovima otkrila i koje joj je trenutno najdraže mjesto u kući, ali i kako ne odustaje od održavanja top forme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene