"Seksi, čak i pozitivna"

Žanamari ni korona nije spriječila da odradi trening, u vrućim hlačicama sve je zadivila: "Wow, ne mogu prestati gledati!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić pokazala je na profilu na Instagramu kako vježba dok je pozitivna na koronavirus. Čini se da joj snage nije nimalo nedostajalo, a otkrila je i kako nema nikakvih simptoma.

Našu pjevačicu Žanamari Perčić ni korona nije spriječila da vježba i održava svoju top formu u savršenom redu, a time se pohvalila i na svojem profilu na Instagramu, na kojem je prati 173 tisuće ljudi.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

"Ovo sam ja pozitivna na Covid. Pauza je nikad", napisala je Žanamari i u heštegovima otkrila kako nema nikakvih simptoma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"To se zove fitness", "Kakvo nevjerojatno tijelo", "Sviđa mi se tvoja energija", "Haha, totalna kraljica", "Jao, koja guza", "San si svakog muškarca na planeti", "Svaka čast, lijepo izgledaš", "Jako dobro", "Wow, ne mogu prestati gledati", "U super si formi i super obučena", "Tako seksi, čak i kad si pozitivna", "Inspiriraš me tako seksi i zabavna", poručili su joj njezini obožavatelji u komentarima.

Žanamari se na domaćoj sceni pojavila sada već davne 2004. godine, a pjevačku karijeru započela je pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. i godinu dana kasnije izdala svoj prvi album, koji je nazvala po sebi.

Četiri godine nakon što je izašao njezin prvi album Žanamari je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem Perčićem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu. Vjenčali su se 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrijelu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene