Napravila pomutnju

Žanamari objavila video pa pokazala da je njezino tijelo i više nego spremno za plažu, neki se pitaju kako može biti tako savršena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić je na Instagramu pokazala besprijekornu figuru u badiću koji joj pristaje kao saliven.

Pjevačica Žanamari Perčić je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila video u kojem je pokazala da je i više nego spremna za ljeto, kao i njezina besprijekorna linija na kojoj joj mnogi zavide.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

Pjevačica u videu koji je objavila nosi badić trendi tigrastog uzorka, koji je osim vitke linije savršeno naglasio i njezin bujni dekolte, a zahvaljujući čemu je dobila brojne komplimente i pohvale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Izgledaš kao da se dobro zabavljaš", "Predivno mjesto i seksi dama", "Nastavi nas inspirirati sestro", "Uzbuna", "Tijelo je spremno za plažu", "Savršeno dobra", "Tvoje tijelo je ludnica", "Wow, btw, zašto nemaš celulit? Mislim da te mrzim", "Draga, uvijek izgledaš preseksi", "Uvijek si mi najbolja", "Sviđa mi se tvoj badić", "Predivno mjesto, a ti ženo ubijaš kao uvijek", "Tvoja ljepota oduzima dah", samo je dio komentara koje su joj obožavatelji poslali.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +7 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Celebrity Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene