wow!

Žanamari u vrućem izdanju koje je uslikao njezin muž pokazala savršeno tijelo za koje joj ne treba fotošop: "Koja fotka!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić pozirala je u ljubičastom bikiniju na jednoj od najpopularnijih dubrovačkih plaža.

Žanamari Perčić (39) često dijeli seksi fotografije koje oduševljavaju njezine obožavatelje, a isto se dogodilo i njezinom najnovijom objavom. 

Pogledaj i ovo Žanamari i Mario Perčić Hmmm... Žanamari ipak ne cvatu ruže u braku? Novi potez njezinog muža opet je dao svima misliti!

"Neka se broje, neka traju", napisala je pjevačica uz svoju sliku koju je njezin muž Mario Perčić okinuo na Copacabani, jednoj od najpopularnijih dubrovačkih plaža.

Žanamari je pozirala u ljubičastom bikiniju s koktelom u ruci i dobila brojne komplimente. "Savršena", komentirala je Ecija Ivušić. 

"Lijepa", "Izgledaš očaravajuće", "Sunce je izašlo danas", "Raj", "Zapanjujuć pogled", "Koja fotka!", "Nevjerojatna si", "Savršena fotografija", "Wow", napisali su pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Inače, Žanamari se često nalazi na listama najseksi Hrvatica, a nedavno je pokazala na zabavi u Splitu s Lidijom Bačić da uživo ne izgleda nešto drukčije nego na fotografijama na Instagramu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene