koje tijelo!

Kad ona pozira, ni poznate Hrvatice nisu ravnodušne, javno su joj napisale što misle o njoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić dobila je brojne komplimente na fotografiju u bikiniju, a neke od njih uputile su joj i Nives Celzijus, Ecija Ivušić, Minea i Pamela Ramljak.

Pjevačica Žanamari Perčić (38) već ima naviku dijeliti seksi fotografije na kojima pokazuje svoju savršenu liniju. 

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

No ovog puta je posegnula za starom slikom. "Brončano doba. Dvije godine prije COVID-19", napisala je Žanamari pokraj fotografije na kojoj je u bikiniju i ima sunčane naočale s okvirima u obliku srca. 

Pjevačica je ubrzo prikupila više od osam tisuća lajkova, ali i dobila brojne komplimente. "Woow", "Tako seksi", "Rasturaš", Toliko rada i discipline se vidi ovdje", "Bomba", "Izgledaš elegantno", Nevjerojatno", komentirali su njezini pratitelji na Instagramu.

Njezinu fotografiju komentirale su i poznate Hrvatice. "Predivna ženo", napisala joj je voditeljica i pjevačica Minea. "Ajme, tijelo", komentirala je Ecija Ivušić. "Uh... Zgodna i točka", istaknula je pjevačica Pamela Ramljak. "Najljepša si", napisala joj Nives Celzijus. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bronze era. 2 yrs B.C. (before Covid-19)

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Oglasio se i Žanamarin muž Mario Perčić. "Jako lijepo", komentirao je. Inače, pjevačica je nedavno otkrila da se nije udebljala u karanteni. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate Olsen (Foto: AFP) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Celebrity Bivša dječja zvijezda traži hitan razvod od 17 godina starijeg muža, on njihov brak završio ružnim potezom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene