svi su oduševljeni

Žanamari u tangama pokazala utegnutu stražnjicu pa se pohvalila što je naučila: "Savršena si!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić na Instagramu je objavila galeriju fotografija na kojima je u prvom planu njezina stražnjica u tangama.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) opravdano već godinama slovi kao jedna od najseksi Hrvatica, a na svojoj liniji naporno radi tijekom cijele godine.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Rezultati vježbanja itekako se vide, pogotovo na golišavim fotografijama koje često dijeli na svojem Instagramu i koje njezini pratitelji željno iščekuju.

Tako ih je sada obradovala galerijom fotki na kojima nosi tange i u fokusu je njezina utegnuta stražnjica, a u opisu je napisala što je sve naučila.

"Naučila sam da se svaka slabost može pretvoriti u prednost, svaki gubitak ostavlja prostor za nove dobitke, svaki loš dan kojeg izgurate nagradit će vas rezultatima, svaka nesigurnost, frustracija, osjećaj samoće, neshvaćenost i osuda mogu vas potaknuti da budete bolji i napredujete. I što god radili nikad se nemojte ispričavati zato što ste svoji ili preemotivni! Dno se može činiti mračno i teško no daje vam slojeve i pomaže da u potpunosti uživate u dobrim stvarima. Vaša sposobnost može otjerati ljude. Pustite ih da bježe. Ne zaslužuju otkriti vaše slojeve", poručila je Žanamari, no rijetki su se osvrnuli na njezine riječi i fokusirali su se samo na golišave fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

"Wow, izgledaš sjajno", "Sve si zgodnija", "Savršena si", "Top model", "Prekrasna si žena", redali su se komplimenti u komentarima uz emotikone vatre i zaljubljene smajliće.

Slične reakcije Žanamari izazove gotovo svakom svojom novom fotkom, a često je iza objektiva njezin suprug Mario Perčić.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Profimedia) +4 Anastacia (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bila je na vrhuncu slave kada se preko noći svega što je postigla morala odreći: "Mislila sam da ću umrijeti"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov +5 Oleg Tatarynov Celebrity Maju Šuput je raspametio ubojitim trbušnjacima i plavim okicama, a njegove seksi fotke s Instagrama nikoga neće ostaviti ravnodušnim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene