''Zgodnice, goriš!''

Žanamari na Instagramu postavila aktualno pitanje, ali svi je ignoriraju i komentiraju njen bujni dekolte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić je na Instagramu objavila fotografije na kojima je istaknula bujni dekolte.

Pjevačica Žanamari Perčić (39) podigla je temperaturu na Instagramu svojom najnovijom objavom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Podijelila je fotografije na kojima pozira u kariranom odijelu s kratkim hlačama, ispod čijeg je sakoa obukla seksi bodi koji je u prvi plan stavio njezin bujni dekolte.

"Kad izađem na iduću kavu u životu (čitaj: nakon lockdowna) bit ću tako overdressed da će mi konobar zabunom umjesto kave dopeljati Dom Pérignon Rose 1959! Koji su vaši planovi za kraj lockdowna?", napisala je u opisu fotki, no većine njezinih pratitelja je izignorirala pitanje koje postavila i fokusirala se na njezin dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

"Eleganta i seksepilna", "Zgodnice, goriš!", "Savršena si", pisali su joj u komentarima kojih se, samo nekoliko sati nakon objave, zaredalo stotinu, a dobila je i preko četiri tisuće lajkova.

Javila joj se i kolegica Pamela Ramljak koju je zanimalo gdje je kupila karirano odijelo, a outfitom je bila oduševljena i Ecija Ivušić.

Inače, pjevačica je na svojem Tik Toku, gdje njezine objave broje na desetke tisuća pregleda, nedavno otkrila da je tijekom lockdowna smršavjela zbog stresa, ali i da je zadovoljna svojom novom figurom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene