Kakav par!

JADAN MARIO! Seksi 'zubarica' Žanamari pregledala supruga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić jedna je od naših najseksipilnijih pjevačica. Sa suprugom je posjetila otvorenje jedne ordinacije, a tamo su se zabavili poziranjem.

Žanamari Perčić izinimno je seksi dama. Znaju to već i ptice na grani, a svjestan je toga i njezin suprug Mario. Zgodna pjevačica sa svojim suprugom posjetila je otvorenje jedne stomatološke ordinacije. Tamo su pozirali tako da je Mario postao pacijent, a Žanamari seksi zubarica. Čini nam se da bi se strah od stomatologa istopio kada bi sve zubarice izgledale kao Žanamari.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić Jeste li gledali? Enis Bešlagić otkrio tajnu koju su on i Mešin čuvali sa seta omiljene Naše male klinike: "Samo da znate..."

Uskoro ćemo lijepu pjevačicu viđati prilično često jer će nastupati u nadolazećoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato. Nedavno nam je otkrila i što joj je najteže palo kad je show u pitanju. 'Meni je najteže pri srcu što moram odrezat nokte, što moram skinut trepavice i onda cijeli show tako moram bit s kratkim noktima, a ja sam sad navikla na duge nokte, žene će me razumjet o čemu se radi. To je nama jako bitno', požalila se Žanamari Perčić.

S druge strane, jedva čeka izazove pa bi tako htjela utjeloviti Princea, ali i generalno pokušati pjevati jake muške rock vokale. Jedva čekamo!
 

 

Djevice... Ovo je naš mjesec. Let's shine! #virgo #timetoshine #AjdeAjde #premiere #comingsoon #newmusic #crostagram #žanamari

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene