samo ležerno!

Vratar Real Madrida s atraktivnom crnkom skromno do oltara, vjenčanicu i odijelo zamijenili su - trenirkama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrej Lunjin i Anastasia Tomazova u vezi su već duže vrijeme, a sretni par vjenčao se prije nekoliko dana u madridskoj vijećnici. Oboje su bili u trenirkama.

Vratar kluba Real Madrid, Andrej Lunjin (22), oženio je svoju dugogodišnju djevojku Anastasiju Tomazovu (22), a par je pred oltar odlučio otići u nešto neobičnijem izdanju od onoga na koje smo navikli kada su nogometaši u pitanju.

Pogledaj i ovo Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Napokon sretna! Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

Andrej i Anastasija na sebi su imali ležerne kombinacije, a umjesto u odijelu i vjenčanici te na raskošnoj ceremoniji, sudbonosno "da" izreli su si u trenirkama u madridskoj vijećnici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrey_Lunin (@lunin_andrey)

"Vrlo poseban i važan dan u našim životima. Volim te", napisao je Andrej. Odabranica njegova srca također se oglasila na Instagramu. "Mužiću, volim te. Najbolji dan mog života", napisala je atraktivna crnka. Sretni par nije radio previše pompe oko svog vjenčanja, a sudeći prema fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, suživot u Madridu im itekako prija.

Ukrajinac je inače u Real Madrid došao 2018. godine iz Zorje, a službeno je drugi golman te momčadi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene