izmjenjivali nježnosti na jahti

Par privlačio poglede: Ona pokazala utegnutu stražnjicu u tangicama, on isklesani torzo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charles Leclerc i Charlotte Sine u vezi su od sredine prošle godine, a navodno su se upoznale preko njegove bivše djevojke Giade Gianni.

Vozač Formule 1 Charles Leclerc (22) privlačio je poglede s djevojkom Charlotte Sine (21) na svojoj luksuznoj jahti. 

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 1 Spremna za Formulu 1! Posebno seksi izdanje Ivane Knoll: Raskošne grudi u prvom su planu, a i pozadinu je pokazala u punom sjaju!

Par je uživao skupa u Saint-Jean-Cap-Ferratu na jugu Francuske i nije se suzdržavao pri izmjenjivanju nježnosti. Manekenka je mamila uzdahe u minijaturnom plavom bikiniju koji je isticao njezinu stražnjicu jer je nosila tange. Charles je pokazao svoj goli, utrenirani torzo. 

Vozač Formule 1 započeo je vezu s Charlotte sredinom prošle godine, a ranije je ljubio influencericu Giadu Gianni (21). Sama Gianna objavila je da su prekinuli i istaknula da ju je Charles ostavio jer se htio posvetiti vožnji za Ferrari. Ipak, on je ubrzo pronašao novu djevojku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🤍❤️

A post shared by +Ша+ (@charlottesiine) on

Sine je kći poznatog poduzetnika Emmanuela Sinea, glavnog direktora tvrtke Société des Bains de Mer. Riječ je o jednoj od najstarijih i najvažnijih kompanija u Monaku. 

Navodno je Charles upoznao Charlotte preko svoje bivše djevojke Gianne. Manekenka često dijeli zajedničke fotografije s vozačem Formule 1 na svom Instagramu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene