odnosi su drugačiji?

Kate Middleton u važnom društvu komentirala svoju nećakinju Lilibet, mnoge je iznenadila njezina izjava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton u petak je upoznala američku prvu damu Jill Biden, a novinarima je komentirala kako jedva čeka upoznati kćer princa Harryja i Meghan Markle.

Britanska vojvotkinja od Cambridgea Kate izjavila je u petak da jedva čeka upoznati svoju novu nećakinju Lilibet, kćerku princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

"Želim joj sve najbolje, jedva čekam da je upoznam što će nadam se biti uskoro", rekla je Kate novinarima pri posjeti školi u društvu prve američke dame Jill Biden, na marginama samita G7. Upravo u petak Kate Middleton i Jill Biden su se službeno upoznale. Dame su na sebi imale ružičaste kombinacije, za koje su mnogi komentirali da im savršeno stoje te da su modnim odabirom napravile pun pogodak.

Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor, nazvana po baki princa Harryja kraljici Elizabeti II i njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani, rođena je prije tjedan dana u bolnici Santa Barbara Cottage u Kaliforniji.

Rodila se gotovo godinu i pol dana nakon što su Harry i Meghan objavili da namjeravaju odstupiti od kraljevskih dužnosti, što je izazvalo veliku krizu u kraljevskoj obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Odnosi članova kraljevske obitelji dodatno su se pogoršali u ožujku kad je jedan od njih, doduše neimenovan, optužen za rasističku primjedbu na račun sina princa Harryja, malog Archieja.

Problemi su se pojavili i nakon što je Meghan Markle u intervjuu s Oprom Winfrey priznala da su članovi kraljevske obitelji potpuno ignorirali njezine molbe za pomoć prilikom suicidalnih misli, koje su joj se tijekom života u Velikoj Britaniji nerijetko pojavljivale.

(Hina)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola Celebrity Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +5 Franka Batelić inMagazin Franka odala tko joj je bio prvo ljubavno razočaranje i kako je Ćorluka reagirao na njezinu promjenu: "Nije pokazao znakove ljubomore"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene