Podržava ju

ODMAH SU KLIKNULE Kate oduševljena potencijalnom šogoricom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga princa Williama i djevojka princa Harryja upoznale su se protklog vikenda u kraljevskoj palači.

Čini se da bi glumica Meghan Markle doista mogla postati princeza. Naime, lijepa Meghan provela je nekoliko dana u Kensingtonskoj palači i prema svemu sudeći ostavila dobar dojam na kraljevsku obitelj.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Posebno oduševljena nakon susreta bila je vojvotkinja Catherine. "Kate je sretna jer je Harry napokon našao djevojku koju vrijedi čuvati. Ona želi sve najbolje za princa Harryja, a čini se da je Meghan upravo to", kazao je dobro upućeni izvor, prenosi Daily Mail.

Odabranice prinčeva upoznale su se tijekom zajedničkog boravka u palači gdje su tijekom vikenda bili i princ Charles i njegova supruga Camilla. Uskoro u Londonsku prijestolnicu stiže i princ Phillip pa će princ Harry imati priliku da svoju odabranicu predstavi cijeloj obitelji.

 Podsjetimo, prošli tjedan Meghan je snimljena ispred palače u ležernom izdanju. Medijski pritisak koji je u posljednje vrijeme usmjeren prema glumici toliko je sludio princa Harryja koji se obrušio na zlostavljače svoje djevojke. Iako rijetko poduzima takve korake, princ je putem službene izjave osudio medijski tretman kojem je izložena lijepa glumica.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene