umalo!

Voditeljice izbacili iz studija usred emisije uživo uoči važnog intervjua, kasnije su objasnili i čemu takav potez

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Navarro i Sunny Hostin pripremale su se za intervju s Kamalom Harris kada su im producenti rekli usred emisije uživo da izađu iz studija.

Voditeljice američke televizije ABC Ana Navarro i Sunny Hostin pripremale su se za intervju s američkom potpredsjednicom Kamalom Harris u emisiji "The View" kada ih je producent pozvao da istog trenutka napuste studio. Sve se odvijalo tijekom prijenosa uživo. "Molim vas dvije da izađete na trenutak", rekao im je čovjek iza kamera.

Naime, Anna i Sunny su morale napustiti studio prije nego što je Harris stigla jer su bile pozitivne na koronavirus. "Nisam sto posto sigurna što se ovdje događa. Molim vas objasnite mi", rekla je jedna od voditeljica koja je ostala u studiju, Joy Behar. Kasnije je i objasnila gledateljima što je bilo.

"Ovo će svakoga trenutka postati glavna vijest pa bolje da sve objasnimo. Sunny i Ana su pozitivne na koronavirus. Koliko god da se trudili, ovakve se stvari događaju. Vjerujemo da će se brzo oporaviti jer su obje cijepljene", rekla je Behar kasnije u studiju.

Kamala Harris se zatim u emisiju uključila iz drugog studija ABC-a u New Yorku, a snimke voditeljica u kratkom su roku obišle čitav svijet te su postala vruća tema komentara na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene