zabavan povratak u prošlost

Šuput nas podsjetila kako je izgledala prije 10-ak godina: Nasmijala i samu sebe starim fotografijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput pokazala je kako su izgledali ona, njezini kolege te prijatelj Marko Grubnić nekada, a prisjetila se i otvaranja svoje plesne škole sa Ištvanom Vargom.

Pjevačica Maja Šuput prisjetila se sebe, kolega i prijatelja kako su izgledali prije desetak godina i dobro se nasmijala. 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Naime, voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" je na Instagram storyju podijelila fotografije s Joškom Čagaljem Joletom, prijateljem i stilistom Markom Grubnićem, Goranom Karanom i Željkom Bebekom. 

Šuput je otkrila kako su kroz godine svi promijenili frizure i stil oblačenja. "Vrijeme je za malo zabave iz mog stožera. Prije cca 15 godina. Gle nas, Marko. Prije 11, 12 godina u Crnoj Gori", napisala je uz slike s Grubnićem. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja se prisjetila i kako je prije 12 godina otvorila plesnu školu u Zagrebu sa Ištvanom Vargom. "Al' moja frizura", napisala je pjevačica pokraj slike na kojoj pleše sa Ištvanom. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene