Prioriteti su to

Dok mu poslovno carstvo propada, a 13 tisuća ljudi prijeti gubitak posla do Božića, on uživa na luksuznoj jahti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Philip Green vlasnik je grupe Arcadia, u čijem su vlasništvu TopShop, Dorothy Perkins, Burbon i još nekoliko marki, a njegovo modno carstvo navodno je na koljenima i pred kolapsom.

Milijarder i poduzetnik Philip Green uživa u Monaku posljednjih dana, unatoč tome što su u javnost procurile informacije kako je njegovo TopShop carstvo pred kolapsom. 68-godišnji Green u Monaku se usidrio sa svojom 100 milijuna funti vrijednom superjahtom, a čini se kako ga nimalo ne brinu detalji vezani za njegov posao.

Pogledaj i ovo Chloe Green (Foto: Instagram) Kontroverzni bogataš Zlostavljao zaposlenike pa im plaćao da šute? Milijarder i vlasnik poznatog brenda usred seks-skandala

Fotografi su ga uhvatili u ležernoj šetnji s mobitelom u ruci, a kako javljaju britanski mediji, djelovao je kao da se ništa posebno ne događa. Njegova tvrtka Arcadia, koja je u vlasništvu njegove supruge Tine, navodno će početkom ovoga tjedna sazvati hitne sastanke te će na kocku staviti više od 500 prodavaonica i više od 13.000 radnih mjesta zbog pandemije koronavirusa.

Vijesti su se proširile nakon što je modni tajkun Mike Ashley ponudio čak 50 milijuna funti za spas TopShop carstva. Novce je ponudio kako tvrtka ne bi propala, no Green je sve bijesno odbio. "Philip nije spreman tek tako uskočiti u krevet s nekim poput Mikea Ashleyja", istaknuli su izvori bliski britanskom milijarderu.

Green i Ashley nekad su bili prijatelji, no to je prešlo u rivalstvo kako su njihova poslovna carstva počela rasti. Obojica žive u Monaku, a navodno se ne podnose zbog svojih poslova jer su konkurencija jedan drugome.

Osim TopShopa u Greenovu su vlasništvu tvrtke Dorothy Perkins, Burbon i još nekoliko modnih marki, a milijarder ima poslovnih problema već nekoliko godina, no tek je ove godine sve više detalja počelo curiti u javnost.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 1 +2 Nives Celzijus - 2 Celebrity Pogledajte haljinu u kojoj je Nives zagolicala maštu gledatelja i naglasila bujne obline, može li uopće izazovnije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene