Ljubav nije nestala

Ana i Vlado i dalje se vole: "Tu je i tvoj predivni otac"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlado Kalember i Ana Rucner otpjevali su zajedno jednu od najpoznatijih ljubavnih balada. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ana Rucner održala je spektakularan koncert u zagrebačkom HNK, a među brojnim ljudima koji su je podržali bila je i njena obitelj. Sin Darijan, ali i njegov otac Vlado Kalember. Rucner je na koncertu imala nekoliko sjajnih iznenađenja, a definitivno je najdirljivija bila izvedba i najava Vlade Kalembera, koji se pojavio uz Anu na pozornici.

Pogledaj i ovo Vlado Kalember, Ana Rucner ''Ana me čak...'' Vlado Kalember otkrio zanimljiv detalj o razvodu od Ane Rucner: ''Zbog toga me sutkinja pitala je li to neka showbizz fora''

"Sine, ne znam točno gdje si, ali želim ti reći da te volim, i da nisam jedina koja te voli na takav način. Tu je i tvoj predivni otac", najavila je glazbenica svog bivšeg supruga, s kojim je i dalje u sjajnim odnosima. Zapjevali su potom zajedno singl "To Love Somebody". Za Vladine sjajne vokalne kapacitete znamo svi, ali i Ana ima što pokazati na tom polju. Divno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene