ROMANTIČNO VJENČANJE

SUDBONOSNO DA Zvijezde turske serije okrunile svoju ljubav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kadir Dogulu i Neslihan Atagül izmjenili su svoje zavjete na Bosporu.

Glavni glumci hit serije 'Pitanje časti' koju gledatelji imaju priliku pratiti na Novoj TV, Kadir Dogulu i Neslihan Atagül izrekli su prošle subote svoje sudbonosno 'DA' prošli vikend i to na obali Bospora. Vjenčanju ovog glumačkog para prisustvovalo je oko 200-njak uzvanika. Sve je počelo poslijepodnevnim okupljanjem gostiju na koktelu ispred hotela, a večernja zabava se preselila na terasu. Prilikom izmjenjivanja prstenja, Kadir nije mogao prestati ljubiti prsten koji je potom stavio na ruku svojoj Neslihan. Mladenci su bili odlično raspoloženi, a slavlje je potrajalo dugo u noć, piše Story.

Pogledaj i ovo showbuzz LJUBAV JE POBIJEDILA PITANJE ČASTI Jeste li očekivali sretan kraj?

Mladenka je zablistala u elegantnoj haljini bez rukava dubokog izreza, a kosu je podigla u visoku pundžu. 34-godišnji Kadir izgledao je jednako elegantno i naočito u svom tamnoplavom odijelu s leptir mašnom. Iako je između Kadira i Neslihan deset godina razlike to se gotovo ni ne primjećuje. Čini se kako ljubav ipak čini svoje.

Ljubavne iskrice između ovih glumaca planule su još na snimanju serije, a njihova ljubav traje tri godine. 'Ja sam uvijek optimističan i kada se zaljubim, širi mi se percepcija stvari, postajem osjećajniji i imam više empatije. U ekstremnim situacijama osjećaji koje proživljavate mogu vas izluditi, možete odbijati hranu. To šteti zdravlju, ali s druge strane može potaknuti čovjeka da nešto nauči i osjeća se dobro', objasnio je Kadir kako proživljava ljubav.

Supružnici svoj medeni mjesec provode na Maldivima.

 

Maldivlerde güneşe ihtiyacım yok. Batmayan güneşim #neslihandoğulu #myconstancemoment

A photo posted by Kadir Doğulu (@kadirdogulu) on

U novoj turskoj seriji ‘Pitanje časti’ Kadir i Neslihan tumače glavne likove, Macita i Neriman koji su suočeni s naizgled nemogućom ljubavi. No, njihova ljubav u privatnom životu je sve samo nemoguća.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene