Stigla u Veneciju

VJENČANJE IZ SNOVA Nina Badrić pjeva na svadbi godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U romantičnoj Veneciji konačno su se vjenčali Ana Ivanović i Bastijan Schweinsteiger.

Ana Ivanović i Bastijan Schweinsteiger danas su postali bračni supružnici. Građansko vjenčanje održano je u Veneciji, a obilježili su ga u krugu najbližih. Ana je zablistala u jednostavnoj bijeloj haljini bez rukava, puštene kose i s osmjehom na licu, dok je mladoženja izabrao tamno plavo odijelo i bijelu košulju bez kravate.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Pročitajte i priču o ženi koja je Bastijana ljubila prije Ane.

Nećete vjerovati koliko je stajala haljina Ane Ivanović.

Slavlje za goste planirano je navodno u hotelu gdje je svoje vjenčanje imao i slavni par George i Amal Clooney. Čak su rezervirali istu sobu kao poznati par za prvu bračnu noć.

Gosti će na svadbu doći u gondoloma budući da je hotel sa svih strana okružen vodom. Par je snimljen kako se Venecijom voze u gondo
 

Brojnim uzvanicima pjevat će i Nina Badrić, koja će otpjevati pjesmu za prvi ples zaljubljenom paru. Ana je izrazila jaku želju da im njezina omiljena pevačica dodatno uljepša njihovu nezaboravnu noć. Nini zasigurno velika čast, ali i reklama, jer o ovoj svadbi piše cijeli svijet! Pjevačica je fotografirana u Veneciji, a i sama je objavila fotografiju iz tog lijepog grada. U Veneciju je stigla odjevena u elegantnu bijelu haljinu.

Podsjetimo, slavni nogometaš i srpska tenisačica u vezi su od 2014. godine, a svoju vezu kao i pripreme oko vjenčanja trudili su se držati držati daleko od očiju javnosti.

 

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene