Imao je 52 godine

Policija pronašla tijelo glumca u stanu, morali su provaliti nakon što se danima nikome nije javljao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vitalij Alšanski pronađen je mrtav u svom stanu u Rusiji, a uzrok smrti se još uvijek istražuje.

Ruski glumac Vitalij Alšanski pronađen je mrtav u svom stanu nakon što se danima nije javljao prijateljima i rodbini, a pronašla ga je policija.

Tamošnji mediji prenose da je 52-godišnjem glumcu u posjet došla poznata glumica Eleonora Šaškova, koja mu je bila i kuma, a nakon što joj nije otvarao vrata niti se javljao, zabrinula se i pozvala policiju.

Uzrok smrti zasad nije poznat, a izvori bliski Vitaliju izjavili su kako je u posljednje vrijeme imao problema s visokim tlakom te da osim toga nije ozbiljnijih zdravstvenih problema.

No imao je problema s poslom jer nikako nije uspio dobiti nove angažmane, a smrt majke prije osam godina jako ga je potresla.

"Ne tako davno bili smo s njim na groblju, tada je rekao da će i on uskoro ležati ovdje. Čekao je pozive za posao, ali nije ih bilo. U posljednje vrijeme mu je porastao tlak, a živio je sam. Komunicirali smo gotovo svaki dan, a prije nekoliko dana se prestao javljati. Tada sam otišla do njega i s policijom ušla u stan", izjavila je Eleonora za Mk.ru.

Vitalij je inače bio zvijezda popularne ruske serije "Brigada". 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica +0 Slavko Sobin Zanimljivosti Slavko Sobin snimao predivni krajolik pa mu u kadar upao prizor koji je sve nasmijao do suza

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene