Slavna visažistica

POHVALILA JU SAMA JULIA Marina opet oduševila transformacijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografija je u kratkom roku skupila velik broj lajkova, a ona najvažnija pohvala stigla je od 'originala'.

Hrvatska visažistica Marina Mamić prije nekoliko je mjeseci postala prava senzacija nakon što se transformirala u Vedrana Ćorluku, a sada je njezin talent postao i svjetski poznat.

Pogledaj i ovo Julia Roberts i Danny Moder - 1 Sve drže u tajnosti Zaljubili su se dok su bili u vezi s drugim partnerima, a njihov brak već je dva desetljeća jedan od najskladnijih!

 

 

Transformacija u Vedrana Ćorluku Nadam se da ce vas nasmijati #CRO #OrangeSponsorsYou @vedran_c5 @placeofcreators @volimhrvatsku #transformation #womentomen #soccer #soccerplayer #football #footballplayer #croatia #hrvatska #vatreni #euro #euro2016 #corluka

A video posted by Marina Mamic (@marinamamic) on

 

Naime, Marina je na svom Instagramu objavila svoju novu transformaciju u poznatu glumicu Juliu Roberts. Fotografija je u kratkom roku skupila velik broj lajkova, a ona najvažnija pohvala stigla je od 'originala'.

 

 

JULIA ROBERTS REPOSTED MY VIDEO!!! Jedva sam čekala jutro da podijelim ovu sretnu vijest sa vama!! Sinoć dok sam ponavljala cijelu transformaciju u Juliu stigla mi je obavijest da je ona share-ala moj video i označile me!! Doslovno sam prvo morala 3x provjerit da se to stvarno dogodilo, zatim sam ostala neko vrijeme u šoku jer se nisam zaista tome nadala i onda sam počela skakati i vrištati od sreće Ovo je zaista velika stvar i ne mogu vam opisati koliko sam presretna!! Radila sam transformaciju od 8 navecer do 8 ujutro tako da sam spavala sad svega par sati i krepana sam, ali ovo je dokaz da se sav trud isplati!! WOHOOO!! THANK YOU SO MUCH @juliarobertsoriginal

A photo posted by Marina Mamic (@marinamamic) on

 

Sama je Julia na svom Instagram profilu podijelila Marinin rad.

'Jedva sam čekala jutro da podijelim ovu sretnu vijest s vama! Sinoć dok sam ponavljala cijelu transformaciju u Juliju stigla mi je obavijest da je ona podijelila moj video i označila me. Tri puta sam provjerila je li se to stvarno dogodilo, a zatim sam ostala neko vrijeme u šoku jer se tome zaista nisam nadala. Skakala sam i vrištala od sreće', napisala je visažistica koja je transformaciju radila od 8 navečer do 8 ujutro.

Marina se do sada transformirala u Jennifer Lopez, Beyonce, Kim Kardashian i mnoge druge, a njezine će talent doći i do izražaja u novoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato na Novoj TV.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene