Kakav duo!

Par između kojeg je 31 godina razlike privlačio poglede na plaži, ona je skakutala u mini bikiniju, a i on izgleda top!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vincent Cassel i Tina Kunakey snimljeni su na odmoru u Rio de Janieru, gdje su uživali na jednoj od plaža.

Holivudski glumac Vincent Cassel i njegova mlađahna supruga, manekenka Tina Kunakey snimljeni su na jednoj od plaža Rio de Janeirana kojoj su bili glavne zvijezde i paparazze nikako nisu mogli izbjeći ni ovaj put.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

24-godišnja Tina privlačila je poglede u bijelom bikiniju s tangicamakoji je savršeno naglasio njezine bujne obline, i još jednom pokazala zašto slovi kao prirodna ljepotica s kojom bi surađivale najpoznatije modne kuće. Vincent, koji je od nje stariji 31 godinu, u takvom izdanju nije ju ispuštao iz pogleda, a i on je pokazao da se može pohvaliti vrhunskom formom.

Inače, zbog velike razlike u godinama ovim su supružnicima mnogi predviđali brzi razvod, no čini se da je i nakon tri godine braka njihova ljubav jednako jaka.

Vincent i Tina vezu su potvrdili 2016. godine, vjenčali su se u kolovozu 2018., a u travnju 2019. dobili su kćer Amazonie. Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena na svijetu, Monicom Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni šarmer potpuno promijenio izgled i iznenadio obožavateljice, samo ga je drugačija frizura sasvim transformirala!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Puna kuća (Foto: Profimedia) Celebrity Posljednje fotografije i snimke Boba Sageta i njegove supruge tjeraju suze na oči, prije samo dva tjedna proveli su prvi zajednički Božić

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene