Izjasnio se o situaciji

Oglasio se vinar kojeg srpski mediji povezuju sa Severinom, ovako je reagirao na pitanje o odnosu s pjevačicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vinar Tomislav Voštinić je za Slobodnu Dalmaciju komentirao medijske napise o njegovoj navodnoj aferi s pjevačicom Severinom Kojić.

Showbizz vijest koja je u utorak uzdrmala regiju je navodna afera 48-godišnje pjevačice Severine s deset godina mlađim vinarom iz Ivanić-Grada Tomislavom Voštinićem.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Srpski tabloid Stars objavio je da su pjevačica i vinar u vezi još od ljeta, što je Severinin PR tim negirao, a o svemu se sada oglasio i Voštinić.

"Jooooj, gluposti", kratko je prokomentirao 38-godišnji vinar za Slobodnu Dalmaciju.

"Ma daj, nemojte me uopće to pitati, smiješno mi je", dodao je te je na pitanje poznaje li pjevačicu odgovorio: "Ma sve je okej, ajde bok!"

Glasine o aferi vinara i pjevačice potaknule su fotografije iz Voštinićeve vinarije u Graberju Ivanićkom koje je Severina objavila na Instagramu. Napise srpskih medija jučer je komentirao i Severinin PR tim.

"Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa", objasnio je bliski prijatelj i PR-ovac pjevačice Davor Grgin.

Nove glasine o ljubavnom životu pjevačice nadovezuju se na višemjesečna nagađanja o raspadu njezina braka s Igorom Kojićem. Par dugo nije viđen zajedno, a Severina se prije nekoliko mjeseci iz Beograda vratila sama. Također su i zasebno ljetovali te su preskočili obilježiti petu godišnjicu braka na Instagramu, kako su radili ranijih godina.

Severina i Igor nisu se oglasili u vezi s nagađanjima o njihovim bračnim problemima, ali je Igorov otac prošlog mjeseca komentirao njihov odnos.

"Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade. Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba objašnjavati niti se to može objasniti. Riječ nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za obranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osjetiti ljubav, a što će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu. Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište jer je u mom uvijek sve bilo na svom mjestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju što rade i pričaju. Ne bih sudio nikome niti to mogu jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvijek i na svakom mjestu", rekao je neraspoloženi Keba za Alo!.

I dok medijske stupce u njegovoj zemlji pune napisi o navodnom preljubu njegove supruge, Igor se na Instagramu bavi posve drugom tematikom te objavljuje slike pravoslavnih svetaca.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) +3 Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Zanimljivosti Nije ga htjela jer joj je bio prezgodan i mlađi od nje, a on je jedva skupio hrabrosti da joj nekako priđe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene