'See You Again'

Trenutak kada su svi zaplakali! Vin Diesel pjevao Paulu Walkeru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči dolaska na pozornicu, kako bi pokupio nagradu, priznao je da se borio sa raznim emocijama. Na kraju su emocije popustile.

Glumac Vin Diesel odao je počast svom pokojnom prijatelju Paulu Walkeru na dodjeli 'People's Choice Awardsa'. Uoči dolaska na pozornicu, kako bi pokupio nagradu, priznao je da se borio sa raznim emocijama.

Pogledaj i ovo Vin Diesel, Paul Walker (Foto: Getty Images) Strahuju od najgoreg Strašna nesreća na setu ''Brzih i žestokih'': Dvojnik slavnog glumca zadobio teške ozljede, ekipa u šoku

Ovo su njegove posljednje riječi: 'Vraćamo se za 5 minuta'

'Uvijek kažem da neću biti emotivan. Ovaj film bio je ljubav. Moja jedina poruka vama jest da biste bili iznenađeni što možete učiniti sa ljubavlju. Bili biste iznenađeni koliko je jaka ta sila. Kada nismo htjeli snimati jer je tragedija bila prevelika, ljubav sviju nas dovela je film do kraja', priznao je Vin.

Kći Paula Walkera ne odustaje od tužbe - oglasio se i Porche

Ono što je bio trenutak večeri, ujedno i onaj koji je rasplakao sve prisutne, bio je kada je Diesel prijatelju otpjevao 'See You Again', što je ujedno naslovna pjesma film 'Brzi i žestoki 7', posljednjeg kojeg je Walker snimao.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene