Modno usklađeni

Vili Beroš sa šarmantnom suprugom prošetao se zagrebačkom špicom, pokazao i drži li se mjera Stožera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vili i Jasminka Beroš prošetali su se zagrebačkom špicom i družili se s prijateljima, pridržavajući se zaštitnih mjera zbog koronavirusa.

Ministar zdravstva Vili Beroš snimljen je u ležernoj šetnji centrom Zagreba, s njim je bila i supruga Jasminka, a par je bio dobro raspoložen i nisu skidali osmijehe s lica.

Prošetali su se zagrebačkom špicom, a onda su potražili osvježenje u jednom od kafića gdje su se družili s prijateljima. Ministar je pokazao da se pridržava pravila stožera za poštivanje mjera zbog koronavirusa pa se s njima nije rukovao, već su se svi pozdravili laktovima.

Jasminka i Vili upoznali su se u Vinogradskoj bolnici gdje je on radio, a vjenčali su se 2000. godine u zagrebačkoj crkvi sv. Katarine. Roditelji su dvoje djece, 19-godišnje Laure i 17-godišnjeg Adriana, dok Jasminka iz prvog braka ima i 31-godišnju kćer Lanu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) +0 Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Celebrity Uživa u razgolićenim izdanjima i ne srami se pokazati previše, a dečko se ne odvaja od nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene