milijuni ih prate

Ove ljepotice su najbolja reklama za hrvatsku obalu, okidaju seksi fotke gdje stignu i ne kriju koliko su očarane našim hit-destinacijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Viktorijine anđelice svoje putovanje su započele dolaskom u Dubrovnik, a za kraj su odabrale Istru.

Viktorijine anđelice stigle su prošlog tjedna na našu obalu kako bi proslavile djevojačku Jasmine Tookes (30) koja bi se ubrzo trebala udati za naočitog suosnivača aplikacije Snapchat Juana Davida Borrera (31).

Pogledaj i ovo Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) prava su atrakcija Wow kakvi prizori! Ljepotice koje svi pamte po seksi revijama donjeg rublja tulumarile na luksuznoj jahti!

Jasmine i prijateljice Kelsey Merritt, Josephine Skriver, Sara Sampaio, Shanina Shaik, Lais Ribeiro, Rachel Scott, Dena Gallucci i Juliana Borrero prvo su uživale u Dubrovniku gdje su sletjele avionom, a potom krenule u obilazak drugog dijela obale. 

Manekenke su obišle Hvar i zatim se zaputile u Istru. Svjetski poznate ljepotice tijekom cijelog ljetovanja dijele seksi fotografije koje su odlična reklama za Hrvatsku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

"Lice me boli od toga koliko smo se smijale ovog tjedna. Toliko sam sretna što sam ovdje s tobom kako bih proslavila tvoj veliki životni korak", napisala je Skriver uz jednu od slika koju je okinula s Jasmine. 

Ipak, dogodio se i trenutak koji je iznenadio javnost jer je riječ o manekenkama naviklim na pozornost i fotografiranja. Naime, jedna od djevojaka je pokazala srednji prst fotografu koji ih je pokušao uslikati dok su šetale Dubrovnikom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelsey Merritt (@kelseymerritt)

Inače, Tookes se zaručila za Juana, suosnivača i direktora za međunarodno tržište aplikacije Snapchat u rujnu prošle godine. Pokazala je na Instagramu svoj zaručnički prsten s dijamantom od sedam karata čija se vrijednost procjenjuje na oko 250.000 dolara. Par je u vezi od 2016. i često se zajedno pojavljivao na crvenom tepihu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver)

Bogatstvo Borrera, koji je sin potpredsjednika Ekvadora Alfreda Borrera, procjenjuje se na između jedan i deset milijuna dolara, a Jasminino na pet milijuna dolara.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Nina Badrić - 5 Celebrity Divlje izdanje Nine Badrić nikoga nije ostavilo ravnodušnim, pohvale se nižu, posebice zbog jednog detalja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene