sretni i zaljubljeni

Viktorija se prisjetila kako su ona i Dino Rađa izgledali prije nekoliko godina i oduševila: "Volimo se (ako je to moguće) još i više!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Gledam sliku i mislim koliko daaaavno je ovo bilo... Malo toga se promijenilo otad. Barem šta se nas dvoje tiče", napisala je Viktorija Rađa u opisu fotke na kojoj pozira sa suprugom.

Bivša manekenka Viktorija Rađa na Instagramu je objavila stariju fotografiju sa suprugom Dinom te je napisala emotivnu poruku kojom je pobrala brojne lajkove.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

"Gledam sliku i mislim koliko daaaavno je ovo bilo... Malo toga se promijenilo otad. Barem šta se nas dvoje tiče. Samo smo zreliji, mrvicu pametniji i volimo se (ako je to moguće) još više. E da! I imamo tri privjeska bez kojih se ne da živjeti", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa svojim suprugom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gledam sliku i mislim se koliko daaaavno je ovo bilo... Malo toga se promjenilo od tad. Barem sta se nas dvoje tice. Samo smo zreliji, mrvicu pametniji, i volimo se( ako je to moguce) jos vise❤️ E da! I imamo tri privjeska bez kojih se ne da zivit. • • • #couplegoals #love #foreverlove #husbandandwife #happytime #greece #loveofmylife

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

"Slatki mladi", napisala je u komentaru glumica Nataša Janjić, a pridružili su joj se brojni fanovi s lijepim riječima i emotikonima srca koje su ostavljali u komentarima.

Naš umirovljeni košarkaš i njegova lijepa supruga u veljači ove godine proslavili su 19. godišnjicu braka. Supružnici imaju sinove Niku (12) i Roka (16), a upoznali su se preko bivšeg košarkaša Tonija Kukoča u jednom zagrebačkom restoranu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene