Ma kome trebaju hlače!

Viktorija Rađa pozirala samo u muškoj košulji i sakou, zbog ovog prizora među prvima joj se javila Nives Celzijus!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Viktorija Rađa na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira bez hlača, samo u košulji i sakou, a za svoj izgled dobila je same komplimente.

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dina Rađe (54), bivša manekenka i misica Viktorija Đonlić Rađa (44), oduševila je pratitelje na Instagramu svojom novom fotkom.

Pogledaj i ovo Petar Grašo zimske radosti Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

Pozirala je bez hlača, u muškoj bijeloj košulji i dugačkom sakou, i za svoj izgled dobila same komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

"Sexi", među prvima joj se javila Nives Celzijus. "Meni si ti savršena", "Wow!", "Vrijeme te obožava, sve ljepša, zanimljivija, atraktivnija", "Tebi bi stala i vreća za krumpire", još su neki od komentara koje je dobila ispod fotke.

Viktorija se nedavno na svojem Instagramu prisjetila i kako je izgledala davne 1995. godine, na izboru za Miss Hrvatske na kojem je ponijela titulu druge pratilje nakon što je pobijedila na izboru za Miss Dalmacije.

Iste te godine Viktorija je upoznala svojeg supruga Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu i između njih je odmah zaiskrilo.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što su se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more. Skupa su dobili sinove Roka i Niku, a Dino iz braka s košarkašicom Željanom ima još i sina Duju.

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, no one su danas u korektnim odnosima. Ratnu sjekiru zakopale su 2010. godine tijekom Dinine inauguracije u Kuću slavnih u Splitu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene