Mediji je prozvali

Je li ova žena zaista kriva za krah ljubavi Angeline i Brada?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest o razvodu Brada i Angeline nije dobro podnijela glumica koju mediji optužuju da je kriva za njihov bračni brodolom.

Vijest o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta u utorak je odjeknula Hollywoodom i odmah postala top tema tabloida. Razlazu para presudile su karakterne razlike uskoro bivših supružnika, iako mediji tvrde kako je glavni uzrok navodna afera koju je glumac imao s francuskom glumicom Marion Cotillard koju je upoznao na setu filma 'Allied'. Kako god bilo Angelina Jolie odlučila je predati papire za razvod i okončati njihov brak u kojem su službeno bili dvije godine.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

Iako se još nije oglasila o svemu, 40-godišnja Marion, koja je u sretnoj vezi s tri godine starijim glumcem Guillaumeom Canetom, navodno je ostala zatečena nakon vijesti o razvodu, a posebno je šokirana glasinama da je upravo ona tome doprinijela.

'Marion i Guillaume presretni su zajedno i ovakve glasine Marion ne želi čuti. Priče da je varala Guillaumea s Bradom potpuno su je shrvale. Tako nešto uopće ne priliči njoj', kazao je izvor blizak glumici za Daily Mail.

OVDJE pročitajte je li Vladimir Putin kriv za njihov razvod.

Marion i Brad upoznali su se na setu špijunskog trilera, a producent filma Graham King jednom prilikom izjavio je da je njihova energija na setu bila nevjerojatna.

'Brad i Marion iznimno su poštivali jedno drugoga i jednom kada su ušli u svoje likove među njima se rasplamsala snažna kemija', otkrio je King.


Vijest o aferi koja je uslijedila nakon upoznavanja na setu nevjerojatno nalikuje na Bradovu i Angelininu ljubavnu priču. Par se naime zaljubio 2005. godine na setu filma 'Mr. and Mrs. Smith' dok je Brad još uvijek bio u braku s Jennifer Aniston.

Pročitajte i reakcije na razvod najpoznatijeg Hollywoodskog para.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene