atrakcija na plaži

Bogatoj nasljednici jedine probleme u životu zadaje nestašni bikini, no 17 godina stariji suprug budno pazi na nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Swarovski snimljena je sa suprugom Wernerom Murzom na plaži u Marbelli gdje je plijenila pažnju u crvenom bikiniju s tangama.

Austrijska pjevačica i nasljednica kristalnog bogatstva jedne od najbogatijih obitelji na svijetu Victoria Swarovski (27) trenutno odmara u španjolskoj Marbelli sa svojim 17 godina starijim suprugom Wernerom Murzom.

Tamo su ih paparazzi ulovili na plaži gdje je ona plijenila poglede u seksi crvenom bikiniju s tangama koji joj je zadavao probleme pri izlasku iz vode te je u njemu umalo otkrila i više od svoje vitke figure.

No u pomoć joj je brzo priskočio suprug, koji nije skidao pogled s nje.

Bogata nasljednica i trgovac nekretninama vjenčali su se 2017. godine na raskošnoj ceremoniji u Italiji gdje je ona sve ostavila bez daha u vjenčanici izrađenoj po narudžbi. Haljina je težila čak 46 kilograma, a pri dizajniranju joj je pomogao Michael Cinco, među čijim su klijentima i Beyonce, Jennifer Lopez, Rihanna i Lady Gaga.

Svadbena svečanost trajala je tri dana, nazočilo joj je 250 gostiju, a mladenka se presvlačila i po nekoliko puta.

Inače, Victoria je rođena u austrijskom Innsbrucku, a poznata je po tome što je otpjevala naslovnu pjesmu filma "Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza", a pobijedila je i u jednom njemačkom talent showu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene