Uživa u luksuzu

Ova atraktivna plavuša proslavila se još 90-ih godina, ali i u 46. godini pažnju plijeni gdje god se pojavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Silvstedt proslavila se još 90-ih kada ju je zapazio Hugh Hefner i tražio da pozira za Playboy.

Svestrana Victoria Silvstedt (45) plijeni pažnju gdje god se pojavi, a to je učinila i u ponedjeljak u francuskom Saint-Tropezu skinuvši se u bikini. 

Pogledaj i ovo Victoria Silvstedt Platinasta ljepotica U svijet manekenstva probila se 90-ih, a i u petom desetljeću zbog svoje figure privlači znatiželjne poglede!

Švedska manekenka i glumica bila je na jahti u bijeloj suknji i kardiganu ispod kojih je imala minijaturni kupaći kostim u kojem se kasnije sunčala. Pokazala je utegnuto tijelo, a u kosi je imala viklere kako bi ju nakovrčala. Fotografije možete pogledatiovdje.

Victoria se probila u svijetu manekenstva još 1993. kada je predstavljala Švedsku na natjecanju Miss svijeta. Uskoro ju je zamijetio pokojni Hugh Hefner i pozvao da pozira za magazin Playboy, na što je ona pristala. Nakon toga se pojavila u brojnim izdanjima tog časopisa kao što su Playboy specijalna izdanja i Playboy videa. 

Silvstedt je krajem 90-ih sklopila unosni ugovor s brendom Guess, a surađivala je s poznatim modnim kućama poput Chanela, Diora, Armanija i Valentina. Bila je na naslovnicama više od 500 magazina među kojima su FHM, GQ, Maxim i Vanity Fair. 

Osim manekenstva Victoria se bavi i glumom te se pojavila u nekoliko serija. Također je vodila i reality showove, a tijekom zimskih Olimpijskih igara 2010. imala je emisiju "Sport by Victoria".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So grateful for this amazing sunny day 💛💙 #homesweethome

A post shared by Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) on

Silvstedt je dobra i u pjevanju, rodnu Švedsku osvojila je albumom "Girl on the Run", koji je u toj zemlji dostigao zlatnu nakladu. Manekenka kaže da se time bavi samo iz hobija i ne vidi to kao pravi posao. Osim materinjeg švedskog manekenka govori engleski i talijanski jezik. 

Victoria se dosad udavala jednom, u lipnju 2000. za voditelja vijesti Chrisa Wraggea (49), a razveli su se devet godina kasnije. Povezivana je s brojnim muškarcima, među kojima je bivši muž Pamele Anderson, roker Tommy Lee. Manekenka je 2008. ljubila švicarskog poduzetnika Mauricea Dabbaha. 

Platinasta ljepotica privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) +2 Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) Celebrity Gol i tetoviran svima zapeo za oko: O njegovoj pojavi na prosvjedima u SAD-u ne prestaje se pričati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene