Nekad je žarila i palila!

Švedska ljepotica s godinama se nimalo ne mijenja, a ne odustaje od bikinija koji je za nju dobitna kombinacija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Silvstedt hvali se na svom Instagram profilu seksi fotografijama s odmora u Grčkoj.

Victoria Silvstedt malo se promijenila od dana svoje najveće slave kada je žarila i palila u modnim kampanjama i natjecala se za Miss svijeta. 

Pogledaj i ovo Victoria Silvstedt Platinasta ljepotica U svijet manekenstva probila se 90-ih, a i u petom desetljeću zbog svoje figure privlači znatiželjne poglede!

46-godišnja glumica i manekenka odmara na grčkom otoku Mikonosu gdje nije prošla nezamijećeno. Švedska ljepotica je privlačila pozornost u bijelom bikiniju koji je naglasio njezinu preplanulu put, a nosila ga je i ranijih godina na svojim ljetovanjima i očito shvatila da je dobitna kombinacija za nju. 

Victoria se pohvalila da uživa na odmoru i na svom Instagram profilu na kojem je podijelila niz atraktivnih fotografija za koje je primila brojne komplimente. Njezine objave na toj društvenoj mreži prati 800.000 ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt)

Inače, Silvstedt, koju najčešće viđamo u badićima, probila se u svijetu manekenstva još 1993. kada je predstavljala Švedsku na natjecanju Miss svijeta. Uskoro ju je zamijetio pokojni Hugh Hefner i pozvao da pozira za magazin Playboy, na što je ona pristala. Nakon toga se pojavila u brojnim izdanjima tog časopisa kao što su Playboy specijalna izdanja i Playboy videi.

Platinasta ljepotica krajem 90-ih sklopila je unosni ugovor s brendom Guess, a surađivala je s poznatim modnim kućama poput Chanela, Diora, Armanija i Valentina. Bila je na naslovnicama više od 500 magazina, među kojima su FHM, GQ, Maxim i Vanity Fair.

Osim manekenstva Victoria se bavi i glumom te se pojavila u nekoliko serija. Također je vodila i reality showove, a tijekom zimskih Olimpijskih igara 2010. imala je emisiju "Sport by Victoria".

Silvstedt je dobra i u pjevanju, rodnu Švedsku osvojila je albumom "Girl on the Run", koji je u toj zemlji dostigao zlatnu nakladu. Manekenka kaže da se time bavi samo iz hobija i ne vidi to kao pravi posao. Osim materinjeg švedskog manekenka govori engleski i talijanski jezik.

Victoria se dosad udavala jednom, u lipnju 2000. za voditelja vijesti Chrisa Wraggea (51), a razveli su se devet godina kasnije. Povezivana je s brojnim muškarcima, među kojima je bivši muž Pamele Anderson, roker Tommy Lee. Manekenka je 2008. ljubila švicarskog poduzetnika Mauricea Dabbaha.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene