U dobru i zlu

Šuškalo se da ju vara i da će ga ostaviti, no čini se da je ovaj moćni par prešao preko svih prepreka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Beckham je ovih dana proslavila 47. rođendan, a na Instagramu je posebno zahvalila suprugu Davidu što joj je taj dan učinio posebnim.

Modna dizajnerica i bivša članica grupe Spice Girls, Victoria Beckham, ovog je vikenda proslavila 47. rođendan, a uz zahvalu svima koji su joj čestitali, posebno je posvetila pažnju svom suprugu, nogometašu Davidu Beckhamu.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ne čini se ugodno David Beckham pokazao što se dogodilo njegovoj Victoriji jer je pretjerala s onim što najviše voli: "Nije da je moja žena dramatična, ali..."

"Hvala ti David Beckham što si učinio moj rođendan tako posebnim. Volim te puno!", napisala je Victoria u opisu fotografije na kojoj na plaži pozira s Beckhamom u profinjenom izdanju, a u opisu je spomenula i svu njihovu djecu. Osim Davida, rođendan su joj čestitale i brojne zvijezde među kojima su Elton John, Emma Bunton te Kim Kardashian, koja je za Victorijin veliki dan objavila njihovu zajedničku fotku na Instagramu.

Javnost Victoriju često doživljava kao hladnu osobu jer se rijetko smije, no ona uvijek iznenadi kada to najmanje očekujemo. Tako je nedavno i nahvalila Nicolu Peltz (25), zaručnicu svog sina Brooklyna (21). Istaknula je kako ona i suprug nisu mogli očekivati divniju damu za svog sina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

David i Victoria Beckham će ove godine proslaviti 22. godinu braka, no nije uvijek sve bilo bajno u njihovom odnosu. U travnju 2004. nogometaševa bivša asistentica Rebecca Loos je za tabloid News of the World rekla da je imala aferu s njim. Samo tjedan kasnije australska manekenka Sarah Marbeck je otkrila da je dva puta spavala s Davidom. On je obje tvrdnje odbacio i rekao kako su ludost.

Victoria je navodno umalo napustila Davida zbog skandala s Rebeccom, a s vremenom se prestalo pričati o njegovim izvanbračnim izletima, iako je postalo još nekoliko naznaka da ju vara.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) +4 Žanamari (FOTO: PR) Nekad i sad Žanamari podsjetila pratitelje na svoju naslovnicu Playboya, pogledajte njezino razgolićeno izdanje od kojeg je prošlo devet godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene