nahvalila buduću snahu

Dobila je nadimak ledena kraljica jer se rijetko smije, a iznenadila je intervjuom u kojem se raznježila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Beckham je progovorila o vjenčanju svog sina Brooklyna s glumicom Nicolom Peltz za koju je imala samo brojne komplimente.

Iako modnu dizajnericu Victoriju Beckham (46) često javnost doživljava kao hladnu osobu, u posljednjem intervjuu je pokazala da to nije baš tako. 

Pogledaj i ovo showbuzz novac nije problem Roditelji časte, pa ovaj par razmatra svadbu u luksuznom odmaralištu čiji troškovi dosežu do 3 milijuna funti

Victoria je u emisiji "Wednesday's Lorraine" nahvalila Nicolu Peltz (25), zaručnicu svog sina Brooklyna (21) i pričala o njihovom vjenčanju. Dizajnerica je istaknula kako su njihove zaruke došle u dobrom trenutku i da ona i muž David Beckham (46) nisu mogli očekivati divniju damu za svog sina. 

Brooklyn, koji se bavi fotografiranjem, i Nicole su nerazdvojni otkad su objavili da su skupa u studenom prošle godine. "Jako su sretni. Ona je predivna, slatka i dobra. Tako je krasna, topla žena", ispričala je Victoria. 

"Lijepo je da je sa svime što se događalo ove godine, Brooklyn našao srodnu dušu i damu s kojom želi provesti ostatak života. Tijekom ovog razdoblja bilo je toliko nesigurnosti i sve je bilo pomalo tužno. Pa smo jako sretni i uzbuđeni", dodala je dizajnerica. 

Victoria, koja ima s mužem Davidom i sinove Romea (18) i Cruza (15) te kćer Harper (9), otkrila je da još nije pronašla što će obući Brooklynovo i Nicolino vjenčanje, no ima vremena jer će biti tek 2022. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Strani mediji su ranije pisali da će se par vjenčati u talijanskom luksuznom odmaralištu Borgo Egnazia u Pugliji. Tvrde da je cijena za to Brooklynu prava sitnica, a svadbene ceremonije penju se do iznosa od tri milijuna funti u tom predivnom ljetovalištu.

Navodno je mladi Beckham sa zaručnicom Nicole i svojom mamom Victorijom već je pogledao odmaralište s pet zvjezdica i jako im se svidjelo. Borgo Egnazia osvojio je i Justina Timberlakea i Jessicu Biel, koji su se tamo vjenčali 2012. godine.

Inače, najstariji sin Beckhamovih zaprosio je djevojku s prstenom vrijednim 200.000 dolara, a navodno će imati dva vjenčanja. Novac neće biti problem jer osim što ga njegovi roditelji imaju, ne nedostaje ga ni Nicolinim roditeljima. Naime, njezin otac Nelson Peltz (78) ima bogatstvo koje se procjenjuje na 1,7 milijardi dolara.

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene