Luda noć

Ljepotici koju ljubi košarkaš Cedevite dogodila se nezgodica - iz grudnjaka joj provirilo što nije smjelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivnoj plavuši Vicky Sonntag na dočeku Nove godine dogodila se mala nezgoda - ispala joj je bradavica iz grudnjaka.

Ljepotica Vicky Sonntag, djevojka njemačkog košarkaša Marka Zirbersa koji trenutno igra za našu Cedevitu Olimpiju, hrvatskoj javnosti još nije poznata no nakon ovog incidenta možda postane. 

Naime, lijepi par je čekao ponoć i vatromet na dočeku Nove godine, a cijelo vrijeme su ispijali šampanjac. Vicky je sa fanovima na Instagramu podijelila videe ludog noćnog provoda, a u jednom je trenutku doživjela i malu modnu nezgodu - ispala joj je bradavica iz grudnjaka. 

Vicky to nije uopće smelo već se i dalje smiješila te čak na bradavicu stavila emotikon srca, ne bi li malo ublažila neugodnost. Inače, ova mlađahna djevojka redovito fanove oduševljava provokativnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. 

Prije no što se počela baviti modelingom, atraktivna plavuša radila je kao stjuardesa, a jednom je prilikom otkrila da obožava jahanje i gimnastiku, kojoj duguje i nevjerojatno vitku liniju. Osim što trenutno snima kampanje za donje rublje, pojavila se i u nekoliko njemačkih reality showova pa je u toj zemlji dobro poznata ličnost. 

Podsjetimo, Mark je prije Cedevite igrao u Crvenoj zvezdi. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

good mooooorning ☀️ Oh, did someone say wine?

Objavu dijeli Viktoria S. (@shesnocrush)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: Getty) Natalia Vodianova (Foto: AFP) +0 Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Celebrity Ljepotom se izvukla iz teške bijede, a sada će se udati za jednog od najbogatijih ljudi na svijetu

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene