nema povratka

William i Harry nekoć su bili bliski, a zbog cijele situacije više neće moći ispuniti želju princeze Diane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

William i Harry nekoć su bili bliski, no sve je krenulo nizbrdo otkad je mlađi princ upoznao Meghan Markle.

Prinčevi Harry i William uvijek će biti braća, no njihova je veza ozbiljno narušena zbog posljednjih zbivanja u kraljevskoj obitelji nakon što su mlađi princ i njegova supruga odlučili odstupiti sa svih kraljevskih dužnosti.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Tenzije između braće počele su se osjećati nakon što je William upozorio svog mlađeg brata da ide prebrzo s vezom s Meghan Markle, prije nego što su se vjenčali. Nakon što su Harry i Meghan objavili da odlaze, dinamika između dvojice prinčeva više nikada neće biti ista.

Izbor blizak prinčevima za časopis People istaknuo je kako se njihova veza zauvijek promijenila. "Nikada se neće vratiti tamo gdje su nekoć bili. Harry samo gleda prema budućnosti sa svojom obitelji i ne mari ni za što drugo niti se okreće u prošlost", rekao je izvor.

Princ William imao je tek 15, a Harry 12 godina kada im je majka Diana poginula u prometnoj nesreći. Majka im je često govorila kako se nada da će ostati bliski bez obzira na to što se dogodi. "Molim vas, što god bude, sjetite se da imate jedan drugoga, želim da ostanete bliski", otkrila je Ingrid Seward koja je poznavala princezu Dianu.

Na posljednjoj kraljevskoj dužnosti Harryja i Meghan prinčevi su jedva progovorili, a tenzije su se osjetile i između njihovih supruga.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) +2 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ova je romansa uzburkala Hollywood, potrajala samo 5 mjeseci, a on se zatim vratio u lov na modele

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene