Kao da joj je 30?

Mnogi se pitaju kako je moguće da ova žena sa 70 godina baš ovako izgleda, a zapravo ni ne voli vježbati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vera Wang šokirala je svojim fotografijama na društvenim mrežama zbog kojih mnogi ne mogu povjerovati da će uskoro proslaviti 71. rođendan.

Američka modna dizajnerica Vera Wang jedna je od najutjecajnijih osoba na svjetskoj modnoj sceni, njezine kreacije obožavaju najveće zvijezde, ali mnogi se danas pitaju kako joj uspijeva izgledati tako mladoliko sa 70 godina.

Pogledaj i ovo Vera Wang Koja je njezina tajna? Što mislite koliko ova žena ima godina? Svjetski poznata dizajnerica svoje poklonike ostavlja u čudu

Njezine fotografije koje je objavila na društvenim mrežama ostavile su mnoge s upitnikom iznad glave i u šoku, kada je otkrila savršene trbušne mišiće ali i kožu bez ijednog znaka starenja, bez ijedne bore na licu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang) on

"Ne mogu vjerovati da će imati 71 godinu", "Božica", "Kako je ovo moguće", "Predivna žena", "Što ona pije, krv jednoroga", "Čime ti njeguješ kožu", "Izgledaš kao da si u dvadesetima", samo su neki od komentara njezinih pratitelja na društvenim mrežama.

Vera trenutno vrijeme provodi u izolaciji u svom domu u Miamiju, a vrijeme krati vježbanjem što je podijelila sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu. Prije situacije s koronavirusom nije bila naročita ljubiteljica vježbanja i fitnessa iako je veći dio djetinjstva u New Yorku trenirala klizanje.

"Nisam velika obožavateljica vježbanja ali volim igrati golf. Grozna sam u tome ali ne gubim entuzijazam", izjavila je bila u intervjuu za InStyle.

Bilo kako bilo, njezina pojava je doista nevjerojatna, a kako ova žena koja će uskoro proslavit 71. rođendan izgleda, provjerite i uvjerite se sami u našoj galeriji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) Koncert Tonija Cetinskog (Foto: IN Magazin) Tony Cetinski - 3 Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) +1 Tony Cetinski (Foto: Instagram) Celebrity U eteru jednog našeg radija više nema mjesta za pjesme Tonija Cetinskog, oglasio se i pjevač: "Opasan je za ovo društvo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene