KAKVA PLJUSKA!

RAZLJUTILA GA Brat Marini Abramović uzvraća uvredama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velimir Abramović otkrio je drugu stranu medalje.

Memoari 'Walk Through Walls' nisu ni ugledali svjetlo dana, a već dižu puno prašine. U knjizi umjetnica opisuje odrastanje u komunističkoj Jugoslaviji i odnose unutra svoje obitelji te bivše supružnike. Dotaknula se bolne teme abortusa.

Pogledaj i ovo Michael Douglas, Cameron Douglas (Foto: Profimedia) Bio na rubu Sin legendarnog glumca sablaznio detaljima o raskalašenom životu svog oca: ''Umalo sam umro''

No, nije sve tako sjajno kako se čini. Iako se Marina Abramović prije mjesec dana našla na vrhu globalne liste najmoćnijih umjetnika , udarac joj je zadao rođeni brat kojin je progovorio o njezinim memoarima koji trebaju izaći na tržište 25. listopada. '‘Ona ima taj komunistički manir da vjeruje da se u povijesti dogodilo samo ono što je ona rekla ili napisala. Sve ostalo ne postoji’', rekao je Velimir Abramović , pišu srpski mediji. Tako primjerice u svojoj knjizi „Stići tamo: Knjiga mentora“ Marina Abramović govori da su joj roditelji bili partizani i narodni heroji, nemilosrdni i zauzeti svojim funkcijama. ''Majka me šišala na ćelavo i tukla. Nikad me nije poljubila''rekla je. Velimir kaže da upravo ovakva Marinina sjećanju potvrđuju njeno izmišljanje prošlosti. Nezadovoljan je i odnosom kojeg sestra ima prema njemu. ‘'Zove me neradnikom, za nju napor mišljenja nije nikakav rad. Marina voli falsificirati. Ona vam je kao Picasso, malo govori istinu, a malo izmišlja. Posebno kad govori o djetinjstvu, koje iz njenih opisa izgleda kao teške, olovne godine’', dodaje Velimir.

384 stranice memoara ispisane su i priznanjem kako je tri puta abortirala. No, Marina nije razljutila samo svog brata. Gnjevne žene su je napale zbog njezine izjave kako majčinstvo i karijera nisu mogući. Marina se im ispričala, a o novim i teškim bratovim optužbama za sada se nije oglasila.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene