Uoči konačnih odluka

Opsadno stanje kod Josipa, mama Suzana: "Više nitko nikoga ne podnosi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zajedno sa sa svojim djevojkama, majkama i ocem kandidati su se uputili na veliko putovanje koje će rezultirati konačnom odlukom o tome kojoj će djevojci staviti prsten na ruku.

S obzirom na to da su se već imali priliku dobro upoznati, pa samim time mogu biti i opušteniji te veseliji, kod Josipa je obrnuta situacija, a to osim Josipa, jako smeta i mami Suzani.

Pogledaj i ovo Natali Lauc (Foto: Nova TV) Je li se isplatilo? Fatalna Natali uspjela je natjerati Josipa da ju sam čeka u kapelici dok se preznojava i grči

"Atmosfera kao da je trula, nitko više ni s kim ne priča, i čini mi se kao da više nitko nikoga ne podnosi. Tenzije ne prestaju“, zaključila je mama.

Tim Kotlar za veliko putovanje odabrao je Makarsku, a sunčan i topao dan ekipa je provela većinom u šutnji nevoljkih pogleda. Nakon što su dan proveli s mještanima Makarske koji su ih ugostili u lokalnom kafiću, mama je odlučila djevojke i Josipa odvesti na sladoled kako bi im ohladila živce. Kako se ni Josipu ne sviđa atmosfera koja ih je obavila, odlučio je otvoreno porazgovarati s djevojkama.

"Njih dvije ostale su zadnje i same sebi podmeću zamke. Ja sam mislio da dolaze zbog nesporazuma jer ne znaju neke moje osjećaje", kazao je Josip te na Patricijino inzistiranje pred svima priznao da je malo zaljubljen u Natali.

"Mi smo dobre jer moramo biti dobre, ali ne bih s njom inače mogla biti dobra jer nam se stavovi razlikuju", komentirala je Patricia svoju konkurenticu Natali.

Hoće li se atmosfera među Josipovim djevojkama u narednim danima promijeniti, to ćemo tek doznati.

S obzirom na to da su se Brunine djevojke u nekoliko navrata žalile kako im nedostaje avanture, Bruno i tata Mile odlučili su Martinu i Juliju odvesti u Biograd, a već prvi dan u adrenalinski park. Kako kod Josipovih djevojka, tako se tenzije osjećaju u zraku i između Bruninih.

"Mislim da Julija zna da imam emocija prema Bruni, ali njoj je to sve ruganje", kazala je Martina te iskazala zabrinutost: "Sve sam ja to primijetila da Bruno stalno grli Juliju. Pogodilo bi me ako Bruno izabere Martinu."

Zaljubljene Martinine poglede primijetio je i Bruno, no tata Mile ipak mu je savjetovao da ne "grebe" puno oko djevojaka. Hoće li Bruno poslušati tatin savjet, tek ćemo doznati.

Ivan je svoje djevojke odveo u Šibenik, no i dalje njeguje taktiku - ili ga nema, ili glumi da nije prisutan, što djevojkama već počinje ići na živce.

"Pokušale smo raditi kontru, ali ne ide. Mamu smo dobile odmah, ali Ivan je težak korak", zaključila je Mirna, dok Petra i dalje stoji kod svog uvjerenja da je Ivan takav kakav se ujutro probudi.

Najsretnije od svih djevojaka bile su Matejeve Karla i Isabella, koje će naredne dane provesti na Cresu. Sretan je i Matej što, kako kaže, vidi na mami da joj godi taj odmor.

"Mama je zaslužila ovo. Ona je ovdje prvenstveno radi mene", iskren je Matej.

Nakon dana provedenog u obilasku otoka, navečer se Matej sa svojim djevojkama malo opustio, a Isabella ih je zabavila pokazavši svoje umijeće twerkanja.

"Grize kao piranja!" primijetila je Karla, a ubrzo su se u tome okušali i ona i Matej.

"Isabella se snalazi bolje nego Karla, ali ima Karla atribute s kojima zna balansirati", komentirao je Matej.

Hoće li se tenzije među djevojkama smanjiti ili će se pak povećati kako se bliži veliko finale, ne propustite saznati u narednim epizodama showa "Ženim sina?".

Sve o showu "Ženim sina?" čitajte na službenoj stranici

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene