Bili su to dani!

Vedran Ćorluka našalio se na račun valentinovskih prioriteta iz prošlosti i sve dobro nasmijao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vedran Ćorluka na Instagramu je otkrio kakvo značenje za njega ima Valentinovo.

Vedran Ćorluka za Valentinovo je imao drugačiju objavu na Instagramu od većine onih koji su pisali romantične izjave svojim partnerima.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Naime, nogometaš je otkrio da je njemu, osim zbog ljubavi, taj dan važan i zbog nečeg drugog, a njegova objava sigurno je mnoge nasmijala. 

"Ahaha. Znam, 2000. u onom leksikonu u osnovnjaku pitanje što za vas znači Valentinovo i ti odgovaraš povratak imena", objavio je Ćorluka na Instagram storyju koju je dobio, a onda i ovako komentirao.

"Hahah. Prioriteti Osnovne škole Otok Sloboština", napisao je uz to. Osim toga je stavio i fotografiju znaka nogometnog kluba Dinamo uz koju je svirala pjesma. 

Naime, Ćorluka je tako priznao da je za njega Valentinovo ima važno značenje i jer je upravo na taj dan 2000. zagrebačkom nogometnom klubu vraćeno ime Dinamo. Dugotrajna borba za to okončana je nakon zahtjeva navijača za tajnim glasovanjem Skupštine kluba na kojoj su za povratak imena svoj glas dala 43 člana, a samo jedan predložio je ime Dinamo Croatia.

Inače, Vedran je od 2018. u braku s pjevačicom Frankom Batelić, a imaju sinčića Viktora, koji je početkom godine proslavio prvi rođendan.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Celebrity Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene