Preslatko!

Vedran Ćorluka objavio novu fotografiju pa rastopio srca obožavatelja, vidi se da mu nije baš lako

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vedran Ćorluka objavio fotografiju sina Viktora i ljubimca Oskija pa priznao koliko mu nedostaju kada moraju biti odvojeni.

Naš bivši nogometni reprezentativac i nogometašVedran Ćorluka trenutačno se nalaziu Rusiji zbog klupskih obaveza svog "Lokomotiva", ali ne skriva koliko mu nedostaje njegova ekipa kod kuće.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Vedran je na svom Instagramu objavio preslatku fotografiju na kojoj su njegov sin Viktor i pas Oski koje jedva čeka da vidi.

"Nedostaju mi moji dečki", napisao je Vedran uz njihovu fotografiju.

Vedranova supruga Franka Batelić u nedavnom je intervjuu za IN Magazin ispričala kako pokraj malenog Viktora nema opuštanja.

"Što se tiče Viktora, vrlo je živahan nema tu više niti sjest ću, niti pojest ću nešto u miru, samo jurnjava, ali volim to. Ima neka čar u tome svemu'', izjavila je tada Franka.

A nedavno je priznala kako je jednom svojom objavom na Instagramu naljutila Vedrana, a otkrila je i što ju izluđuje kod muškarca njezina života.

''Užasno je brz na reakciji, to i volim i mrzim kod njega. Jako lako plane, jako lako se smiri, to i volim i mrzim'', zaključila je Franka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene